Mijn nieuwe kunst website

Exposities

Yolande Weerdenburg met haar bronzen beeld Guinevere.

Frankrijk
….en dan is het alweer het twaalfde jaar zijn dat Yolande Centre d’ Art Sanssat gloeit van trots op zijn grondvesten over alles wat er in en om hem heen gebeurd. Midden in het groene hart van Frankrijk staat dit Monumentale erfgoed wat ooit gebouwd is als Hospice St.Marie en nu alweer zo lang een bijna zelfde functie heeft door mensen bij zichzelf te brengen met behulp van kunst, cultuur en natuur. In de galerieën hangen mijn schilderijen en buiten, in de door mij ontworpen en aangelegde Droomtuinen, staan mijn bronzen sculpturen.
In het monumentale centrum geven coaches en ik holistische retraite weken op basis van Lichaam, Geest en Atelier. Daarbij staat het centrum altijd open voor chambre d’ hotes gasten die logeren in de kamers van le petit prince. Regelmatig rijden er bussen voor met mensen die graag een rondleiding willen door het huis, de galerie en de droomtuinen. Op de podia in de tuinen en op de trappen vóór het kasteel organiseer ik culturele activiteiten. Een prachtige formule op een meer dan bijzondere locatie.

Nederland
In de winter werk ik in mijn atelier in Scheveningen, vlak bij zee. Daar geef ik exposities en kunstlessen.

voor Yolande Centre d’ Art Sanssat in Frankrijk

NIEUWS
Mijn nieuwe kunst website
Hij is bijna af. Mijn nieuwe kunstwebsite. Binnenkort wordt de galerie ingevuld en zal ik mijn nieuwste beelden en schilderijen presenteren.

Kunst van Yolande Weerdenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.